Påminnelse om betaling av kontingenten

Vestre Stabekk er et aktivt vel som jobber med å skape og bevare et Stabekk til glede og nytte for alle som bor og ferdes i området. Det skjer mye med Stabekk sentrum og det gjelder å følge med. Vi må stå sammen og gi tydelig beskjed om hva slags utvikling vi som bor her, vil ha!

Vellet er helt avhengig av medlemskontingenten. Så til deg som ennå ikke har betalt kontingenten for 2017:

Vi har tillatt oss å minne om dette i en E-post eller SMS til deg og håper du blir med å støtte det viktige arbeidet som gjøres i ditt lokalmiljø. Vennligst gi oss beskjed hvis informasjonen vi har registrert, ikke er korrekte.

Er du ikke registrert med mail adresse eller mobilnummer og således ikke mottatt purring, kan du allikevel innbetale kontingenten på kr 300,- til kontonummer 1627.30.93935.

 Vellet ønsker deg en fortsatt praktfull høst.